Posts By: ignasi

Entrega de premis de Tarracolab (vídeo)

La innovació requereix grans esforços, i per aquesta raó ha de tenir també recompensa. Estem de celebració. Tanquem 2013, l’any de la primera comunitat d’innovació oberta a Tarragona: Tarracolab. I amb 2013 tanquem també aquesta primera edició de Tarracolab, amb el vídeo de la festa d’entrega de premis, duta a terme la setmana passada. Un… Read more »

Comunicació i innovació: anunci d’un kit d’enginyeria trenca que va més enllà a l’hora de comunicar

A hores d’ara, més de vuit milions de persones han vist l’anunci d’una joguina que desperta el debat sobre el poc accés de les dones a feines tècniques. S’acosta el Nadal i també el bombardeig d’anuncis de joguines a la televisió. Les nines i cuinetes per a les nenes són un clàssic. A això ens… Read more »

Els 5 primers passos per començar a innovar a la teva empresa avui

perfilaboutme

(Post original publicat per l’Ignasi al seu blog d’innovació) ——- La innovació és transformar amb èxit els teus models de negoci, productes, serveis, processos actuals, sistemes operatius, i / o experiència i valor aportat als teus client , i es tracta d’una opció estratègica per al futur de l’empresa, de qualsevol sector i mida. Innovar ha deixat… Read more »

Com haurien de ser les escoles del futur?

creative education

Avui us plantegem una pregunta que ens afecta a tots els membres de Tarracolab: pel fet de ser innovadors, creatius i persones inquietes que busqueu solucions als reptes actuals. Per ser professors, alumnes, o potencials empladors de joves. Però també pel senzill fet de ser pares, de ser fills. La pregunta és la següent: Com haurien de… Read more »

# Happify, nova # app per fer-te més # feliç (?)

happy_mind_by_aggelosyian-d3gag2h

Es llança oficialment avui una nova aplicació:  Happify , que vol ajudar-te a viure una vida més feliç, aplicant jocs que es deriven d’investigacions sobre la “ciència” de la felicitat, que defineixen com una combinació de quant de satisfet està cadascú amb la seva vida, i com ens sentim en el nostre dia a dia. La coneixies? Et… Read more »