Posts Categorized: Slider

Els 5 primers passos per començar a innovar a la teva empresa avui

perfilaboutme

(Post original publicat per l’Ignasi al seu blog d’innovació) ——- La innovació és transformar amb èxit els teus models de negoci, productes, serveis, processos actuals, sistemes operatius, i / o experiència i valor aportat als teus client , i es tracta d’una opció estratègica per al futur de l’empresa, de qualsevol sector i mida. Innovar ha deixat… Read more »

Escola de Viborg (Dinamarca) i el projecte Tarracolab

Dinamarca3

El nostre company Héctor Gardó, desplaçat a Viborg, una localitat de Dinamarca ens envia algunes fotos de les sessions de creativitat i innovació desenvolupades amb els alumnes danesos del Centre Formatiu Mercantec de Viborg que participen al projecte Tarracolab. Encara resten alguns tallers amb aquests alumnes, però fins ara ja tenen més de 81 idees! Esperem… Read more »

Món Petit, pot una cadira de rodes trencar els teus somnis? La resposta és no

pushing-the-limits-andy-campbell2

L’Albert Casals és un jove que es mou amb cadira de rodes a causa d’una leucèmia patida amb només 5 anys. Una circumstància que no li ha impedit fer realitat el seu somni: viatjar per tot el món. I fer-ho a la seva manera. Sense diners, sense companyia i sense equipatge. Carregat només amb la… Read more »

Com haurien de ser les escoles del futur?

creative education

Avui us plantegem una pregunta que ens afecta a tots els membres de Tarracolab: pel fet de ser innovadors, creatius i persones inquietes que busqueu solucions als reptes actuals. Per ser professors, alumnes, o potencials empladors de joves. Però també pel senzill fet de ser pares, de ser fills. La pregunta és la següent: Com haurien de… Read more »

# Happify, nova # app per fer-te més # feliç (?)

happy_mind_by_aggelosyian-d3gag2h

Es llança oficialment avui una nova aplicació:  Happify , que vol ajudar-te a viure una vida més feliç, aplicant jocs que es deriven d’investigacions sobre la “ciència” de la felicitat, que defineixen com una combinació de quant de satisfet està cadascú amb la seva vida, i com ens sentim en el nostre dia a dia. La coneixies? Et… Read more »

Five Fingers, o com una marca de soles va crear el calçat més innovador del món

five-fingers-of-fug

En 1937 un grup d’alpinistes italians que buscava crear material d’escalada més segura va crear les soles de la marca Vibram, potser que us soni una mica el nom, pràcticament s’han convertit en la sola estàndard del calçat de muntanya. Van començar a treballar molt per l’exercit, i més de 1200 distribuïdors i marques per… Read more »

Innovation battle: classificació d’instituts a 18-10-2013

Innovation Battle

Hola companys/es de Tarracolab, com cada setmana, publiquem la classificació dels instituts per nombre d’idees aportades a la plataforma d’innovació de Tarracolab. És una dada que ens agrada per explicar el nivell de participació, però ja sabeu que el que ens interessa, més que el nombre d’idees, és la qualitat i implicació dels alumnes en… Read more »