Posts Categorized: Tarracolab

Entrega de premis de Tarracolab (vídeo)

La innovació requereix grans esforços, i per aquesta raó ha de tenir també recompensa. Estem de celebració. Tanquem 2013, l’any de la primera comunitat d’innovació oberta a Tarragona: Tarracolab. I amb 2013 tanquem també aquesta primera edició de Tarracolab, amb el vídeo de la festa d’entrega de premis, duta a terme la setmana passada. Un… Read more »

Innovation battle: classificació d’instituts a 18-10-2013

Innovation Battle

Hola companys/es de Tarracolab, com cada setmana, publiquem la classificació dels instituts per nombre d’idees aportades a la plataforma d’innovació de Tarracolab. És una dada que ens agrada per explicar el nivell de participació, però ja sabeu que el que ens interessa, més que el nombre d’idees, és la qualitat i implicació dels alumnes en… Read more »

Vídeo del repte de l’Autoritat Portuària de Tarragona!

Alumnes de Tarracolab! Cada cop queda menys per finalitzar el periode de generació de noves idees. Ja heu vist el vídeo del repte del Port? Us recordem el repte: el Port busca idees per Conèixer a tots els que entren al Port de Tarragona i fer que l’entrada sigui una experiència més agradable per ells: Aquest… Read more »

Innovation Battle: Idees per centre a 14 d’octubre

Innovation Battle

Hola companys i companyes del projecte, volem cada setmana publicar com es troben els resultats del projecte Tarracolab, és a dir, publicarem els resultats del nombre d’idees aportades per cada centre educatiu participant en el projecte. Primer de tot, una puntualització important, a continuació veureu els nombre d’idees aportades per cada centre, som conscients de… Read more »

Ja tenim més de 400 idees a la plataforma d’innovació!

Plataforma tarracolab

Entitats, tutors, estudiants, moltes felicitats per la feina feta fins ara! Després de les sessions de creativitat realitzades als instituts aquesta mateixa setmana, els estudiants ja han compartit més de 400 idees per respondre als vostres reptes. A les entitats: si aneu al Funel d’Innovació de la plataforma (Anara a “Portafoli” –>”Innovation Funnel”), “Idees generades… Read more »