Posts Categorized: Curiositats

Món Petit, pot una cadira de rodes trencar els teus somnis? La resposta és no

pushing-the-limits-andy-campbell2

L’Albert Casals és un jove que es mou amb cadira de rodes a causa d’una leucèmia patida amb només 5 anys. Una circumstància que no li ha impedit fer realitat el seu somni: viatjar per tot el món. I fer-ho a la seva manera. Sense diners, sense companyia i sense equipatge. Carregat només amb la… Read more »

Five Fingers, o com una marca de soles va crear el calçat més innovador del món

five-fingers-of-fug

En 1937 un grup d’alpinistes italians que buscava crear material d’escalada més segura va crear les soles de la marca Vibram, potser que us soni una mica el nom, pràcticament s’han convertit en la sola estàndard del calçat de muntanya. Van començar a treballar molt per l’exercit, i més de 1200 distribuïdors i marques per… Read more »

Abracem l’esperit d’exploradors!

Acabem la setmana amb 3 minuts i 51 segons de bellesa, innocència, curiositat, aventura, diversió, sorpresa, i creativitat que acompanya l’esperit explorador, que és l’esperit que demanem als estudiants que participen a la comunitat d’innovació Tarracolab. No us perdeu aquest vídeo, compartit per un jove dissenyador gràfic i editor de música que acabem de descobrir… Read more »

Biomimicry – Tècniques per treballar la creativitat

Comencem amb una nova temàtica anomenada “Tècniques per treballar la creativitat” on intentarem anar desenvolupant diferents tècniques que es poden utilitzar per treballar la creativitat. En aquesta ocasió comencem amb una tècnica que pot semblar molt innovadora però que sempre hem treballat sense adonar-nos que ho fèiem…el nom sona molt estrany: Biomimicry, però realment es… Read more »

Com fer perquè els usuaris del metro pugin les escales a peu?

Per fi! Aquesta setmana entrem a les aules de les escoles de formació professional de la província de Tarragona. Tenim reptes apassionants. I busquem solucions creatives, innovadores, i també pràctiques! No us perdeu aquest vídeo, mostra com les solucions a reptes com “fer que les persones es moguin més a peu” no sempre impliquen grans… Read more »

Estrenem la pissarra de Tarracolab!

Ahir va ser un dia especial, vàrem estrenar la que anomenem “pissarra de la innovació” de Tarracolab! Ni més ni menys que amb el Rubén, l’expert en xarxes socials i responsable del blog The fixed Gear World, que no us hauríeu de perdre si sou amants del món de les “fixies”, una innovació de per… Read more »