INNOESCI, o ensenyar innovació a la universitat des de la pràctica

innoesci5

Avui volem compartir amb tots vosaltres, membres de Tarracolab, una experiència innovadora de la que podem estar orgullosos.

L’Esci-UPF, l’únic centre de l’Estat Espanyol en impartir exclusivament el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals, és també un dels pocs centres universitaris de l’Estat en posar en marxa una comunitat d’innovació, de nom INNOESCI, en la que participin empreses del sector privat i públic, que col·laboren amb els més de 400 estudiants anuals de l’Escola, per tal de generar idees que puguin solucionar els principals reptes de les empreses participants.

Aquest any 2013, INNOESCI compta amb la participació de 3 entitats:
1. La Fundació Fòrum, que ha llançat als estudiants el repte de Com millorar el posicionament i branding internacional del Fòrum Universal de les Cultures;
2. Grandvalira, una entitat que ja compta amb la seva pròpia comunitat d’innovació interna des de fa temps, i per tant líder en processos d’innovació, i que ha llançat als estudiants d’Esci-UPF el repte de Com millorar l’experiència del client en una zona concreta de l’estació d’esquí;
3. Una tercera entitat de la que encara hem de guardar secret!

L’any passat, a la primera edició d’INNOESCI (prova pilot), vàren participar entitats com Mango, Auren Consultors, i Habaluc, una startup tecnològica nascuda fa un any a Barcelona.

Si sou una entitat que es mou en l’entorn dels negocis internacionals, no us perdeu la següent presentació, i us recomanem que participeu a l’edició d’INNOESCI de 2014!

Els estudiants que van generar les millors idees van accedir a premis com pràctiques professionals (en el cas de Mango), o d’ebooks en altres casos. Esperem que tinguin la mateixa sort aquest any, i que sobretot no perdin l’oportunitat que els brinda INNOESCI per desenvolupar les competències i habilitats del futur, tal i com també està fent Tarracolab.

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*