Com haurien de ser les escoles del futur?

Avui us plantegem una pregunta que ens afecta a tots els membres de Tarracolab: pel fet de ser innovadors, creatius i persones inquietes que busqueu solucions als reptes actuals. Per ser professors, alumnes, o potencials empladors de joves. Però també pel senzill fet de ser pares, de ser fills. La pregunta és la següent:

Com haurien de ser les escoles del futur?

I una proposta que a Tarracolab considerem molt interessant ve de la Índia. Ens la fan arribar des de Terrakia Viatges, pàgina al Facebook d’en Jordi Girard, viatger emprenedor que ho qüestiona tot. I ben fet que fa!

Aquí teniu una petita introducció del propi creador de la proposta en educació SOLE, el Sr. Sugata Mitra: ‘It’s quite fashionable to say that the education system is broken – it’s not broken, it’s wonderfully constructed. It’s just that we don’t need it any more. It’s outdated.’

Podreu saber-ne més a través d’aquesta inspirant presentació!

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*