Món Petit, pot una cadira de rodes trencar els teus somnis? La resposta és no

mon petitL’Albert Casals és un jove que es mou amb cadira de rodes a causa d’una leucèmia patida amb només 5 anys. Una circumstància que no li ha impedit fer realitat el seu somni: viatjar per tot el món. I fer-ho a la seva manera. Sense diners, sense companyia i sense equipatge. Carregat només amb la seva imaginació i el seu coratge.

“Món petit” mostra el seu repte més ambiciós: arribar exactament al punt més allunyat del planeta. ¿És possible creuar el món en aquestes condicions? Mesclant les tècniques de l’autofilmació amb els mètodes tradicionals del gènere documental coneixerem qui és aquest noi, la seva història d’amor, la seva filosofia de vida, i la manera d’educar dels seus pares. Veurem com l’Albert i la seva xicota Anna van des de Barcelona fins a un remot far de Nova Zelanda. O com fracassen en l’intent. El recorregut (i el film) pot ser considerat una bogeria, un romanç o una epopeia. O potser una mica de cada.

mon petit 2Si l’Albert ha aprés a entendre la vida d’una manera creativa i innovadora, perquè no apliquem això també als reptes innovadors que tenim al projecte Tarracolab? Segur que molts dels participants obtindran en aquesta pel·lícula (o el seu trailer que us deixem) una resposta, una idea innovadora i motivadora que solucioni els reptes…

Enllaç al trailer: https://vimeo.com/51173883

Enllaç a la web de Món Petit: http://www.monpetitfilm.com/

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*