Escola de Viborg (Dinamarca) i el projecte Tarracolab

El nostre company Héctor Gardó, desplaçat a Viborg, una localitat de Dinamarca ens envia algunes fotos de les sessions de creativitat i innovació desenvolupades amb els alumnes danesos del Centre Formatiu Mercantec de Viborg que participen al projecte Tarracolab. Encara resten alguns tallers amb aquests alumnes, però fins ara ja tenen més de 81 idees!

Esperem que aquesta competència sigui positiva per la generació d’idees innovadores i creatives del projecte. Ja estem entrant en una fase final d’aquesta segona fase del projecte i les idees seleccionades ja van agafant forma…ànims!

Dinamarca2 Dinamarca1 Dinamarca3

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*