Entrega de premis de Tarracolab (vídeo)

La innovació requereix grans esforços, i per aquesta raó ha de tenir també recompensa.

Estem de celebració. Tanquem 2013, l’any de la primera comunitat d’innovació oberta a Tarragona: Tarracolab.

I amb 2013 tanquem també aquesta primera edició de Tarracolab, amb el vídeo de la festa d’entrega de premis, duta a terme la setmana passada. Un vídeo que ens inspira la calma i tranquil·litat de la feina ben feta durant tot aquest darrer any.

Moltes, moltíssimes gràcies a tots els estudiants, tutors, professionals de Tarragona d’entitats públiques i privades que han participat aportant un gran valor als joves de la província: potenciant les habilitats dels joves professionals del futur, millorant la seva preparació cap al món laboral que es trobaran, apropant-los a la realitat socio-econòmica, i preparant-los per ser més capaços de llançar els seus propis projectes empresarials en un entorn on la feina ja no està assegurada.

Estem d’enhorabona. Mentre mireu el vídeo, algunes de les entitats estan avaluant la possibilitat de portar a la realitat els projectes i prototips que, emprenedors de Tarragona, els heu proposat.

Així que només queda dir:

GRÀCIES, FELICITATS A TOTS, I FINS L’ANY VINENT!

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*